top of page

Mijn diensten

Jouw momenten, vastgelegd met oog voor detail door Dimitri Dantas. Ik bied een breed scala aan visuele diensten, van traditionele fotografie tot indrukwekkende dronevideografie. Of je nu een fotograaf zoekt voor een speciale gelegenheid of de wereld vanuit een nieuw perspectief wilt zien met dronevideo's, ik ben er voor je. Mijn diensten zijn zowel los als in combinatie beschikbaar, zodat je precies kunt kiezen wat het beste bij jouw wensen en behoeften past.

Professionele fotografie

Mijn fotografiediensten bevatten vele specialiteiten:

 • Bruiloften

 • Familiefoto’s en kinderfeestjes

 • Evenementenfotografie

 • Boudoir shoots

 • Portretten

 • Zwangerschapsfotografie en geboortefotografie

 • Nachtclubfotografie

 • Vastgoedfotografie

 • Foodfotografie

Videografie

Laat je verhaal tot leven komen met mijn meeslepende videografie. Met een scherp oog voor detail en een creatieve benadering leg ik elk moment vast alsof het een film is. Of het nu gaat om het vastleggen van bruiloften, bedrijfsevenementen of persoonlijke portretten, mijn video's brengen jouw verhaal op een unieke en onvergetelijke manier in beeld.

Drone videografie

Naast foto's bied ik ook dronevideografie aan om jouw mooiste herinneringen of evenementen vast te leggen. Met mijn dronevideo's bied ik een uniek perspectief dat de schoonheid van jouw bruiloft, evenementen, vastgoed of landschappen van bovenaf toont. Deze service voegt een cinematografische dimensie toe aan jouw project, zowel als op zichzelf staande dienst of in combinatie met mijn fotografie.

Privé workshops

 • Drone privé workshop

Wil je leren drone vliegen als een professional? Leer het nu zelf met mijn privé dronevlieglessen! Wat je ook wil leren, mijn persoonlijke lessen zijn afgestemd op jouw behoeften. Leer veiligheid en navigatie van een ervaren dronepiloot. Neem vandaag nog contact op en stijg op naar nieuwe hoogten met je dronevaardigheden.

 • Fotografie privé workshop

Ontdek de kunsten van fotografie met mijn persoonlijke fotografielessen! Ben je een beginnende fotograaf en wil je de basisprincipes wil leren of juist meer leren dan dat? Ik stem mijn privélessen af op jouw behoeften. Leer alles over belichting, compositie en creatieve technieken van een professionele fotograaf. Je legt daarna zelf prachtige momenten vast zoals nooit tevoren. Neem vandaag nog contact op en ontwikkel je fotografievaardigheden.

Kies voor Dimitri Dantas Fotografie & Drone

Of je nu kiest voor mijn fotografie, videografie, dronebeelden, of een combinatie van beide, ik ben toegewijd aan het leveren van topkwaliteit die jouw verwachtingen overtreft. Neem vandaag nog contact met me op voor een persoonlijk voorstel op maat van jouw visuele wensen.

 

 

 

Toelichting van mijn werkzaamheden

Bruiloften

Jullie trouwdag wordt een van de mooiste dagen van je leven. Ik snap als geen ander hoe belangrijk het is om de bijzondere momenten vast te leggen zodat je op elk moment je trouwdag kunt herbeleven alsof het gisteren was. Op jullie bruiloft combineer ik spontane momenten met geposeerde shots. Ik kan zowel foto’s als (drone) video’s maken.

Familiefoto's en kinderfeestjes

Familie staat voor mij op nummer één. Ik zie het daarom als mijn missie om jullie unieke banden vast te leggen met mijn camera. Van een gezellige middag in de natuur tot een bruisend kinderfeestje. Met foto’s kun je de leuke momenten vastleggen voor de rest van je leven. Ik ben bekend met mooie locaties voor prachtige fotoshoots, zoals bloemenvelden en heides.

Evenementenfotografie

Als evenementfotograaf ben ik helemaal in mijn element, of het nou een personeelsfeestje is of een persoonlijke viering. Tussen de mensen kan ik de juiste beleving vastleggen met behulp van sfeerbeelden, actiefoto’s en portretfoto’s. Daarbij leg ik de juiste belangrijke momenten vast zoals speeches en uitreikingen. Interactie met de mensen is mijn tweede natuur.

Boudoir shoots

Boudoir fotografie gaat wat mij betreft over het vieren van je lichaam zoals het op dit moment is, in welke vorm dan ook. Ik help je om je comfortabel en op je gemak te voelen, terwijl ik elegante en sensuele beelden maak. Iedereen is mooi op zijn of haar eigen manier en ik help je graag dit vast te leggen als herinnering voor de rest van je leven.

Portretten

Heb je een portretfoto nodig van jezelf of van je werknemers? Ik kan op locatie komen om jouw portretfoto’s te maken voor bijvoorbeeld je LinkedIn of het ‘smoelenboek’ op je werk. Ook voor portretfoto’s van kinderen sta ik paraat. Laat me weten wat je wensen zijn en ik help je!

Zwangerschapsfotografie en geboortefotografie

Zwangerschap en geboorte vind ik een van de mooiste momenten van het leven. Ik vind het magisch hoe er nieuw leven kan ontstaan en ik heb veel respect voor moeders en vaders die dit meemaken. Het is voor mij erg bijzonder om bij deze momenten aanwezig te mogen zijn en met zorg vast te leggen. Het is voor mij daarom belangrijk om te zorgen dat jij op je gemak bent.

Nachtclub en festivalfotografie

Het nachtleven en festivals bruisen van de energie. Met mijn foto’s leg ik de levendige sfeer en dansende mensen vast. Van de dansvloer tot de DJ en portretten van vriendengroepen, mijn foto’s brengen je herinneringen aan het moment weer tot leven.

Vastgoedfotografie

Goede foto’s zijn cruciaal bij het verkopen van een huis of ander pand. Vastgoedfoto’s moeten zowel uitnodigend als representatief zijn. Ik leg daarom op kundige wijze de beste eigenschappen van elke ruimte vast. Ik gebruik hierbij het liefst natuurlijk licht en zoek de beste hoek om de ruimte op zijn best te presenteren.

Foodfotografie

Met goede, aantrekkelijke en smakelijke foodfoto’s trek je de aandacht van jouw publiek. Met mijn foodfotografie laat ik de geuren, kleuren en smaken van jouw gerecht naar voor komen met behulp van creatieve en kleurrijke beelden. Perfect als je een menu, kookboek of culinair tijdschrift wil samenstellen.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Al mijn diensten zijn ontworpen om jouw speciale momenten en projecten vast te leggen. Ik sta klaar om te helpen bij jouw wensen en streef ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen. Neem gerust contact met me op voor een op maat gemaakt pakket dat perfect bij jouw behoeften past.

bottom of page